Wederom wordt er Music Op Tilt georganiseerd. Op 8 april in De Til in Giessenburg.

Zoals altijd wordt de opbrengst van dit evenement geschonken aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor de stichting "Lach voor een dag".

Veel kinderen in Nederland verkeren helaas niet altijd in de situatie om regelmatig te lachen, wegens ernstige ziekte. De stichting organiseert een complete dag uit naar een theater, waarop het kind even alle zorgen kan vergeten en kan lachen. Tijdens Music op Tilt op 8 april wordt er een middagprogramma aangeboden onder de naam Music Op Tilt Junior. In dit middagprogramma zal een theaterprogramma aan kinderen en begeleiders worden aangeboden, een voorleesuurtje voor de kleintjes met Woezel en Pip  en een Meet en Greet met Fien en Teun.

In het avondprogramma een heerlijke muzikale mix van Jazz, blues,  pop en licht klassieke muziek.

In het Jazzcafe speelt Patchouli

In de Salon het Delftse Studenten Salon Orkest "Qui Vive"

In het Grand cafe de Giessenburgse band Sometimesonly en een spetterend optreden van Etta James Experience

In het Blues cafe een optreden van de Hoeksewaardse band Motwat en aansluiten ons huisorkest Blues Department.

Bij de ontvangst in de hal wordt u toegezongen door de bekende Dordtse zangeres Nicole. Een gastvrouw Pur Sang.

Voor actuele informatie kunt u klikken op www.musicoptilt.nl

Kaarten a € 22,50  in de voorverkoop zijn te bestellen via info@musicoptilt.nl

Aan de zaal op 8 april € 25.

De kaarten voor het middagprogramma zijn € 5.